Iedereen bij Maakt is een vakmens met een oprechte liefde voor het ambacht. Wij bouwen omdat er voor ons niks mooiers is. We zeggen wel eens knipogend dat we er voor geboren zijn. Hoe mooi is het dat we werkplekken mogen bouwen waar werknemers zich thuis voelen? Voor een interieurmaker is dat een drive die het beste in ons naar boven haalt.

 Wat wij doen is niet voor iedereen. Niet omdat we ons te goed voelen, maar omdat we van onze opdrachtgevers dezelfde drive verwachten. Ligt de lat even hoog dan is er een match en ontstaan er fantastische dingen.

Maakt Projecten is specialist in het realiseren van bedrijfsomgevingen, én in het begrijpen van wat een werkplek betekent voor werknemer.

Gespecialiseerde kantoorbouwer voor jouw project

Het kantoor is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Het is niet alleen een visitekaartje, maar ook een plek waar je collega’s samen komen om het beste uit zichzelf te halen en te doen voor jouw bedrijf.

Als specialist op het gebied van bedrijfsruimtes kunnen wij je volledig meenemen om een omgeving te creëren waarin het beste naar boven wordt gehaald bij elke werknemer. 

Onze belangrijkste klanten zijn gebruikers van bedrijfsruimtes, bedrijven met ambitie hun kantoor aantrekkelijk te maken voor hun medewerkers en klanten, MKB-ers die ook de sociale factor van hun kantoor begrijpen. Daarbij ligt de focus op de regio’s onder de lijn Den Haag-Arnhem

Daarbij gebruiken we onze hersens. We denken eerst na voordat we iets doen. Dat gaat een stuk verder dan het cliché van meten is weten en leidt tot slimme oplossingen. Maar behalve naar ons hoofd, luisteren we ook naar ons hart. Dat garandeert passie en liefde voor het vak. En dat zorgt dan weer voor creatieve vondsten. Als je naar je hart luistert, dan klopt het. En natuurlijk hebben we nog onze twee rechterhanden. Want wie in de bouw werkt, moet handig zijn. En dat zijn we dan ook.

Deze fysieke eigenschappen combineren we met een enorme ervaring met afbouw- en interieurprojecten. En die ervaring zetten wij in om juist dat te doen waar jij en wij vrolijk van worden. We willen namelijk dat gebruikers van ruimten plezier beleven aan hun omgeving, en zich er prettig voelen. Met dat uitgangspunt ontwikkelen en realiseren wij complete projecten voor kantoren, retail, scholen en andere utiliteitsprojecten.

Gespecialiseerd bouwbedrijf voor jouw project

De bedrijfsruimte is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Het is niet alleen een visitekaartje, maar ook een plek waar je collega’s elke dag samen komen om het beste te doen voor jouw bedrijf. Als specialist op het gebied van bedrijfsruimtes kunnen wij je volledig adviseren en ontzorgen om een omgeving te creëren waarin het beste naar boven wordt gehaald bij elke werknemer.

Onze belangrijkste klanten zijn eindgebruikers van bedrijfsruimtes met een verbouwingsvraagstuk en de MKB-markt. Daarbij ligt de focus op de zuidelijke regio’s. We hanteren altijd vier harde beloftes: wij stoppen pas als jij tevreden bent, onaangekondigd meerwerk valt binnen het budget, we leveren op tijd en we zorgen voor één aanspreekpunt. Daar kun jij ons dat weer op aanspreken. 

Beste resultaat

Wij zijn pas klaar als jij tevreden bent.

Binnen budget

Samen blijven we binnen uw budget 

Op tijd, Altijd!

Wij zijn binnen de afgesproken tijd klaar met ons werk.